De 20 beste romantiske filmene du kan se på Netflix (2024)

  • De beste kjærlighetsfilmene i kinohistorien
  • De beste romantiske romanene å tro på kjærlighet
  • De beste Amazon Prime Video Rom-Coms
  • Netflix beste romantiske serie

    Dette innholdet importeres fra {embed-name}.Du kan være i stand til å finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon, på nettstedet deres.

    Lasromantiske filmerde har stigmaet at de er produkter som lett kan slukes og som forfører alle publikummere, men ingenting kan være lenger unna det. Å lage en god romantisk film, en av de beste romantiske filmene i historien, har sin greie: å lete etterOriginale argumenter med uventede svinger,inspirerende karakterer,ukjente situasjoner...

    Ikke alle båndene som vi anbefaler nedenfor oppfyller disse kravene, men vi kan forsikre deg om at de er verdt å ta en titt på, at du tar vev for det som kan skje, og at du gir deg selv til dem klar til å ta øsede sukker og 'garrapiñarte' . Faktisk advarte vi deg, noen av disseromantiske titler er så vanedannende at du vil kunne se og se dem på nytt i loopE, alene eller som et par—Og de forteller demNoas dagbokoLove Actually-.Andre har blittfavoritt dating kjærlighetsfilmerValentinsdag, der du føler deg inspirert og ser etter doser av romantikk til Raudales gjennom autentiske filmidylls.

    I denne samlingen vil du oppdage at noen avDisse romantiske filmene er veldig nyere, andre mindre og de har allerede blitt klassikere av sjangeren. Det er store ukjente for allmennheten som fortjener å se lyset,andre av mer feministisk karaktermens vi også samler ekte 'blockbusters' fra kinoen. Utvilsomt er alle gode eksempler på romantisk kino ogalle er tilgjengelige påNetflix.

    Dette er de 20 beste romantiske filmene du kan se på Netflix i kveld

    "Drømmen om mitt liv" (2004)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (1)

    Distributør

    Synopsis:Det eneste Jenna Rink vil ha i sin tiende fødsel er å være pen og populær.Etter en ydmykende opplevelse foran den mest Guay -gutten på skolen, ønsker Jenna inderlig å ha et nytt liv.På mirakuløst vis blir hennes ønske en realitet: Overnatting 17 år går og hun våkner opp og blir kvinne i tretti.

    Du må se det for...Det er utrolig hvor få ganger vi har sett Mark Ruffalo og Jennifer Garner sammen på storskjerm, med den enorme kjemien som et romantisk par som de gir fra seg. En morsom, underholdende og hyggelig komedie som vil minne deg om åttitallets 'Big'.

    SE FILM

    'Sophie's Decision' (1982)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (2)

    Distributør

    Synopsis:Sommeren 1947. Stinggo, en ung forfatter som håper, installert i en Brooklyn -pensjon med den hensikt å skrive en roman.Imidlertid vil hans ro snart bli forstyrret av den forferdelige diskusjonen om et par som bor i toppetasjen.Når han kjenner elskere, blir han betatt av sin sjarm og sympati.Hun, Sophie Zawistowska, er en vakker polsk og katolsk emigrant.Han, Nathan Landau, er en strålende, nydelig og ubalansert jødisk forsker.Litt etter litt blir Stingo hans beste venn.

    Du må se det for ...Han er et av Meryl Streeps beste verk (han tok Oscar);En ekte film, selv om vi allerede fremmer den, med et stort drama.Hvis vi måtte legge en enkelt pasta, er kanskje opptakene litt langt, men til tross for alt er det et bånd som ikke bør sees, med nazismen i bakgrunnen.

    SE FILM

    'The Painted Veil' (2006)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (3)

    Distributør

    Synopsis:Historien begynner i London i 1920 da Kitty (Naomi Watts) bestemmer seg for å gifte seg med Walter, en tøff vitenskapsmann (Edward Norton), på grunn av familiepress. Etter å ha bosatt seg i Shanghai, begynner hun å føle seg veldig ensom og innleder et utroskapsforhold med Charlie (Liev Schreiber). Når mannen hennes finner ut av det, planlegger han en forferdelig hevn.

    Du må se det for ...Manuset er veldig interessant og intelligent, pluss at alle skuespillerne gir en utmerket prestasjon. Den koloniale innstillingen er også veldig tankevekkende. Kort sagt, en av de filmene som virker "klassiske", men med all sjarmen og ressursene i dag.

    Se film

    'The Last Mohican' (1992)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (4)

    Distributør

    Synopsis:Satt i år 1757, i løpet av krigen mellom hærene til Frankrike og England på nordamerikanske landområder for kontroll over koloniene. Hawkeye (Daniel Day-Lewis), en hvit mann adoptert av mohikan-indianerne, redder døtrene til Duncan Heyward, en britisk offiser, fra et bakhold. Etter det slu*tter han seg til den engelske militsen for å prøve å ødelegge de franske troppene som har støtte fra Huron-stammen.

    Du må se det for ...Hvis tilstedeværelsen til Daniel Day-Lewis ikke er nok for deg, vil vi fortelle deg at det er en av de klassiske filmene på 90-tallet. Hans kvinnelige partner var Madeleine Stowe, en veldig kjent skuespillerinne på den tiden og har unrepetable actionscener. som har forblitt inngravert i den kollektive fantasien.

    SE FILM

    'Seven Souls' (2008)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (5)

    Distributør

    Synopsis:Ben Thomas (Will Smith) har en tragisk hemmelighet bak seg.På grunn av dette har han en god skyldfølelse og gjør alt for å redde livet til alle fremmede som han driver med.Alt endres når han møter Emily Posa (Rosario Dawson), siden det for første gang er han som vil trenge å bli frelst.

    Du må se det for...Uten å være like spektakulær som 'The Pursuit of Happyness', leder Will Smith (nominert til en Golden Globe for sitt arbeid) en fin og fargerik film rundt konseptet menneskeofring og selvforbedring. Vær forsiktig med tolkningen av Woody Harrelson, som viser sin store egenskap som skuespiller utover stereotypier.

    SE FILM

    "Spis, be, elsk" (2010)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (6)

    Synopsis:Liz Gilbert (Julia Roberts) hadde alt en kvinne kunne drømme om, en mann, et hus og en strålende karriere, men hun var fortapt, forvirret, uoppfylt. Når hun først er skilt, og etter en periode med refleksjon, bestemmer hun seg for å forlate sitt komfortable liv og risikerer alt, og legger ut på en reise rundt i verden.

    Du må se det for ...Hvem vil nekte å ta en tur som Julia Roberts i denne filmen?Vale Eque er etter en smertefull skilsmisse, men på sin rute kjenner han Italia, India og Bali.I første stopp blir det en 'foodie';I det andre går han inn i en kultur som er helt annerledes enn den vestlige der åndelighet råder, og til slu*tt, i sitt endelige stopp, vil han søke en ny kjærlighet.Den perfekte ruten?Nesten.

    Se film

    'Hennes foreldre' (2000)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (7)

    Synopsis:Greg Focker (Ben Stiller) er en klønete sykepleier som, etter å ha kunngjort forlovelsen sin med kjæresten Pam (Teri Polo), må tilbringe noen dager med foreldrene for å møte dem. Det første møtet deres vil ikke være særlig heldig, spesielt med Gregs mistanker om den strenge faren til bruden, en beskyttende eks-CIA-far som er veldig vanskelig å imponere. Fra begynnelsen avviser Jim (Robert DeNiro) Greg fullstendig, men etter hvert som han blir bedre kjent med ham, blir avvisningen hans til direkte forakt.

    Du må se det for...Det er en av de store rom-coms i det 21. århundre, og den leverer non-stop latter.Skuespillet (og rapporten) til Stiller og Niro (øye, gjør en enorm komisk rolle) er fascinerendeOg 'gags' har vært så innflytelsesrike at vi senere har sett dem i dusinvis av filmer.

    SE FILM

    'Pride and Prejudice' (2005)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (8)

    Synopsis:De fem Bennet-søstrene er oppdratt av en mor som er besatt av å finne en ektemann til dem. MenEn av dem, Lizzie (Keira Knightley), intelligent og med karakter, ønsker et liv med mer åpne perspektiver,En lengsel støttet av faren.Når Mr. Bingley, en rik singel og hans krets av sofistikerte venner er installert i et nærliggende herskapshus for å tilbringe sommeren, er Bennett begeistret for muligheten for å finne friere.I velkomstdansen,Lizzie møter den kjekke og elegante Mr. Darcy (Matthew MacFadyen), men ved første øyekast finner hun ham for stolt og arrogant.

    Du må se det for...Filmen byr på et bemerkelsesverdig resultat; de sier detEn del av manustilpasningsarbeidet ble utført av Emma Thompson,men en annen stor del av æren tilhører regissøren, Joe Wright ('Atonement', 'The woman in the window'), for hvem dette var hans første spillefilm.

    Se film

    'History of a Marriage' (2019)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (9)

    Synopsis:Charlie, teaterdirektør (Adam sjåfør) og kona Nicole, skuespillerinne (Scarlett Johansson),De kjemper for å overvinne en skilsmisse som tar dem til det ekstreme både personlig og kreativt.I tillegg til å lære å leve sammen for å oppnå stabilitet i livet til sin lille sønn.

    Du må se det for ...Hanfantastisk portrett laget av regissøren, Noah Baumbach, av hvordan et forhold som begynte fullt av håp, lidenskap og kjærlighet kollapser.Mangel på kommunikasjon er skylden for separasjonen av et par, og filmen gjør det klart for oss at så mye som begge parter ønsker å "legge til rette for" ting, er skilsmisser alltid smertefulle.

    SE FILM

    "Den lyse siden av ting" (2012)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (10)

    Synopsis: Etter et opphold på en mentalinstitusjon, professor Pat Solitano(Bradley Cooper) kommer hjem med foreldrene ogForsøk å forsone deg med eks -livet.Ting blir mer utfordrende når Pat møter Tiffany(Jennifer Lawrence), en jente med sine egne problemer.

    Du må se det for...Midtveis mellom komedie og drama skildrer filmen veldig godt hverdagssituasjoner, som f.eksfrustrasjon over ikke å kunne gjenoppta et forhold eller behovet for å verdsette andre sjanser.Det beste av båndet er uten tvilTolkning av Jennifer Lawrence, som tjente ham Oscar for beste skuespillerinne.

    SE FILM

    "Familie bryllupsreise" (1966)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (11)

    Synopsis:På grunn av økonomiske problemer,et nygift par har ikke noe annet valg enn å bo midlertidig hos foreldrene.Og selvfølgelig varer bryllupsreisen hos foreldre og i -laws for lenge.

    Du må se det for...Det samme virker for oss fra Maricastaña (eller ikke), men det var en tid da du giftet deg, når du giftet deg,Hvis du ikke hadde penger til egen bolig, måtte du bo hos foreldrene til en av ektefellene.Dette genererte alle ubehagene du kan forestille deg og som gjenspeiles i denne morsomme og pålitelige filmen hvisSoundtrack er arbeidet til Paul McCartney (ja, da jeg fremdeles var i Beatles).

    SE FILM

    'A Star Was Born' (2018)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (12)

    DR.

    Synopsis:I denne nye versjonen av den tragiske kjærlighetshistorien spiller Bradley CooperJackson Maine, en veteranmusiker, som oppdager og blir forelsket i Ally (Lady Gaga), en artist som sliter.Hun er i ferd med å gi opp drømmen om å gjøre det som sanger ... helt til Jack oppfordrer henne til å komme i forgrunnen. Men etter hvert som Allys karriere tar fart, faller deres personlige forhold fra hverandre, mens Jack fører en pågående kamp med sine egne demoner.

    Du må se det for... Overrask oss med premieren som regissør av Bradley Cooper, som setter en bemerkelsesverdig film med ganske runde scener. Kjemien mellom ham og Lady Gaga fungerer også bra (hva skal jeg si om stemmen hans), et fantastisk valg av Cooper i forhold til det første forslaget tilprodusenten, som foretrakk Beyoncé for rollen.

    SE FILM

    'Brokeback Mountain.En segl land '(2005)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (13)

    DR.

    Synopsis:Ennis (Heath Ledger) og Jack (Jack Gyllenhaal) bruker sommeren på å stelle en saueflokk på Brokeback Mountain.Jack innser at Ennis liker det som mer enn en venn og en natt kommer inn i butikken hans og kaster seg på ham.Det kan være en en-natts ting, men lidenskapen vil vokse mer og mer.

    Du må se det for...Kanskje noe overvurdert på den tiden, med tiden har det ikke fått kvalitet, men du må se det fordi Ang Lee visste hva han skulle gjøre med dettefilm med inneslu*ttede følelser. Du vil bli underholdt, ikke mer.

    SE FILM

    'Forrest Gump' (1994)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (14)

    DR.

    Synopsis:Å ha den intellektuelle koeffisienten til et barn,Forrest Gump (Tom Hanks) har alltid vært ansett som klassens "dummy".Moren hans beskytter ham og med vennen Jenny (Robin Wright) er lykkelig i sin egen verden.Et problem i ryggraden forhindrer ikke at du blir en smidig korridor.Som eldre vil Forrest kjempe i Vietnamkrigen og møte USAs president.Han vil bli veldig rik, men for Forrest er det én ting som ikke endrer seg: hans livs kjærlighet er og blir Jenny.

    Du må se det for....Robert Zemeckis skjøt en enkel, men samtidig kompleks film, som snakker omfølelser som varer over tid uavhengig av hvordan personen du elsker er.Historien om Forrest Gump går parallelt (aldri bedre sagt) med USAs 30-årige historie, som ble vist med det som en gang var store filmtrailere. En fersk klassiker som ikke vil gå av moten.

    SE FILM

    'Ali's Wedding' (2017)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (15)

    Netflix

    Synopsis:Etter at en liten løgn går ut av hånden, må den eldste sønnen til en muslimsk geistlig som også er nevrotisk, naiv og musikalsk begavet fortsette med sinplanlegger et fornuftsekteskap... Men han er vanvittig forelsket i en libanesisk jente født i Australia.

    Du må se det for ...Det er ensann historie levd av hovedpersonen selv, den karismatiske iranske skuespillerenVosma: Solrikmed oppmerksomhet på detaljer ogMange humoristiske innslag. Manuset vrir seg i typiske situasjoner i romantiske komedier, den velproporsjonerte rollebesetningen og et autentisk og fornøyelig manus blir verdsatt.en ekte oppdagelse.

    SE FILM

    'Spesial' (2019)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (16)

    D.R.

    Synopsis:Jenny(Gina Rodriguez), en ambisiøs musikkjournalist, har nettopp fått drømmejobben sin i et ikonisk magasin og er i ferd med å flytte til San Francisco.I stedet for å prøve ut langdistanseforholdet, kjæresten hennes gjennom ni år(Lakeith Stanfield)bestemmer seg for å slå opp med henne. For å reparere sitt knuste hjerte, henvender Jenny seg til de to beste vennene sine,Erin(DeWanda Wise) yBlair(Brittany Snow). Sammen skal de leve en siste ogvanvittig eventyr i new york.

    Du må se det for...Ja, det er klart at vi vet fra første øyeblikk hvordan det vil ende, det er ikke akkurat originalt, men 'Someone special'Den er veldig frisk og blir sett med god smak.En av de romantiske komediene som blir sett på å avgifte sjelen og som gir deg en god smak.

    SE FILM

    "Untangled" (2018)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (17)

    Tina Rowden

    Synopsis:Violet Jones(China Lathan)leve et tilsynelatende perfekt liv: Han har en prestisjefylt jobb, en lovende kjæreste og en upåklagelig frisyre som tar seg av en primær.Men etter en viktig sak som ikke kommer som forventet og en hendelse i frisøren,stabiliteten begynner å vingle. Og Violet innser at hun ikke levde slik hun ønsket, men hva andre forventet av henne.

    Du må se det for...Ikke la deg lure av den elendige oversettelsen av tittelen til spansk og nyt detteVakker komedie posert av en personlig kunnskapstur etter en pause. Tilnærmingen er god, selv om den noen ganger faller inn i ressurser som er for sett. I alle fall er han blid og lar seg se. Hovedpersonen skulle bli detHalle Berry, men rollen gikk til slu*tt til Sanaa Lathan.

    SE FILM

    «Violet y Finch» (2020)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (18)

    Walter Thomson / Netflix

    Synopsis: FiolettHun er en tenåring som nettopp har mistet søsteren sin i en trafikkulykke. minnene omTheodore Finchde er fulle av sorte hull foran som du må kjempe for ikke å bli sugd inn. Når de begge møtes (de går på samme institutt, men har aldri snakket sammen),forandre hverandres liv for alltidOg blant dem opprettes det en urokkelig lenke.

    Du må se det for...Fordi det er en film somviser psykiske problemerog hvordan de kan påvirke relasjoner, uten å lure.For hvis du liker romantisk drama, har du allerede en plan.Og også forElle FanningyJustice Smith, lederparet som oppdager at selv de mest ubetydelige steder og øyeblikk fortjener å nytes som om det ikke fantes noen morgendag.

    Se film

    'Elisa og Marcela' (2019)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (19)

    Quim Vives / Netflix

    Synopsis:Denne filmen satt i Spania på begynnelsen av 1900-tallet forteller kjærlighetshistorien mellom to kvinner:Elisa Sánchez Loriga og Marcela Gracia Ibeas.De møtes, forelsker seg og gifter seg.. For å gjøre dette måtte Elisa adoptere en maskulin identitet, den til Mario Sánchez, en avdød fetter av henne, og kle seg i klær for å gifte seg med kvinnen hun elsket i kirken.

    Du må se det for...I regi avIsabel Coixet, 'Elisa og Marcela' handler om enfascinerende historie,basert på sanne hendelser, av to kvinner som våget å trosse normene for å leve livet på hver sin måte, i en tid med et svært fiendtlig miljø for å forstå og akseptere kjærligheten mellom to kvinner.

    Se film

    "Crazy About Her" (2021)

    Las 20 mejores películas románticas que puedes ver en Netflix (20)

    Netflix

    Synopsis:Etter å ha tilbrakt en vill natt sammen,Adri(Álvaro Cervantes) oppdager at den eneste måten å seCarla(Susana Abaitua) skal bli en pasient fra det psykiatriske senteret hun er bosatt i.

    Du må se det for...fordi det er enForfriskende komedie som beveger seg bort fra det veldig trille landskapet i ‘pausene’, fordi det er en kritikk av ekstrem positivisme og fordi det har enFlott manus blir ingenting trivielt og veldig interessantsom gjør denne spanske filmen til en annerledes romantisk komedie.

    Se film

    Har du ikke hatt nok cinephile -romantikk?

    For en romantisk film å se i henhold til horoskopet dittNetflix beste romantiske serieDisney +'s beste romantiske filmer
    De 20 beste romantiske filmene du kan se på Netflix (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Francesca Jacobs Ret

    Last Updated:

    Views: 5865

    Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Francesca Jacobs Ret

    Birthday: 1996-12-09

    Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

    Phone: +2296092334654

    Job: Technology Architect

    Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

    Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.